VÅRA LADDSTATIONER

Passar alla miljöer

Brick är en service som ger dina besökare ett smidigt och enkelt sätt att ladda sin telefon. Genom att ladda hem vår app kan besökaren hyra och hämta en powerbank från någon av våra stationer och lämna tillbaka när de laddat färdigt. 

Att vara en Brick partner är helt gratis och betyder att vi tar hand om all kundsupport, installation och eventuell påfyllning. Våra partners idag är bland annat Åhléns, AMF Fastigheter, Starbucks, ICA och en mängd andra företag runt om i Sverige.

Ett parnerskap innebär att:

Small station

Our small stations are perfect for Restaurants, Bars, Coffee Shops, Conference venues, Front desks.

Våra partners

”Vi på Åhléns söker alltid nya sätt och vägar till förbättring och utveckling. Att kunna erbjuda våra kunder en ”one stop-shop” där flera behov kan uppfyllas på samma gång. Att alltid vara aktuella och med ett starkt kunderbjudande. Samma nytänk, energi och framåtanda upplevde jag i Brick och den samarbetslösning som erbjuds. Att vi som aktör kan erbjuda våra besökare möjligheten att på språng ladda sin mobiltelefon, samtidigt som vi möjliggör,  längre varuhusbesök, ökat besöksantal och ökade möjligheter till konvertering, är en bonus. Brick blickar framåt, löser ett behov, är närvarande och gör det samtidigt på ett stilfullt sätt!”

Åhlens-Logo

Kerim Nielsen, Regionschef

“I nya Gallerian vill vi kunna erbjuda våra kunder olika typer av service som underlättar shoppingupplevelsen hos oss. Brick är uppskattad av kunder i Gallerian. Man känner att shoppingen blir smidigare och man behöver inte längre tänka på att ta med en egen laddare. Detta i sin tur gör att kunden kan stanna längre i Gallerian och utföra sina ärenden utan att behöva känna sig begränsad av telefonens batteritid. Vi upplever också att betalsystemet är enkelt för våra kunder och att det är många återkommande kunder.”

Darwina Slioa Palander, Marketing Coordinator

Alltid med Brick

Kostnadsfri laddstation, alltid utan bindningstid

Support dygnet runt (japp 24/7) oavsett ärende.

Ditt företag exponeras i vår app så att fler kan hitta dig!

Efterfråga en

Laddstation