Laddstationer i Stockholm, Göteborg, Malmö, med mera

LADDSTATIONER FÖR MOBILLADDNING

Brick har som målsättning att Bricks laddstationer med powerbanks ska finnas där våra användare finns, det vill säga i hela Sverige. Just nu finns många av våra laddningsstationer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi placerar ut våra laddningslösningar på nya platser hela tiden. Målet är att du som användare ska ha tillgång till en mobilladdare precis där du behöver den. Läs mer om Brick

SÅ HÄR FUNKAR BRICKS LADDNINGSSTATIONER

  1. Ladda hem appen Brick Power och hitta din närmsta station
  2. Skanna QR-koden på stationen
  3. Plocka ut en powerbank och ladda mobilen var du än befinner dig
  4. Lämna tillbaka laddaren i valfri station
Laddstation i bar och restaurang

MOBILLADDNING I BARER OCH RESTAURANGER

Brick erbjuder smarta laddstationer med powerbanks för att gäster ska kunna ta med sig laddaren och ladda mobilens batteri på baren eller restaurangen. Därmed kan ni erbjuda mobilladdning utan att personalen är involverad. Bricks laddningslösning erbjuder stationer där kunder genom en app kan hyra en bärbar powerbank. Tack vare att powerbanken har integrerade sladdar för iPhone, Android och Type-C kan gäster ladda sin telefon eller annan passande enhet. Det portabla batteriet lämnas sedan tillbaka i valfri Brickstation. Att ha en station är gratis, kräver ingen personal och gör besökare lugnare och gladare. 

LADDA MOBILEN PÅ HOTELL

Att ha en av Bricks stationära laddningsstationer på ett hotell ger gäster möjligheten att hyra en portabel laddare och ladda mobilen. Oavsett om de är kvar i lokalen eller beger sig ut i omgivningen. Bricks laddningslösning innebär att genom att skanna en QR-kod kan en gäst hyra en powerbank, ladda telefonen on-the-go, och lämna tillbaka powerbanken i vilken Brickstation de vill. Att ha en station är gratis, kräver inget extra arbete från personalen och adderar värde till gästens vistelse. 

Laddstation på kafé

HYR MOBILLADDARE PÅ KAFÉER

Kaféer är en perfekt plats för Bricks laddningslösning. Oavsett om gästerna tänker sitta kvar länge eller bara köpa en kaffe att ta med erbjuder Brick möjligheten för alla gäster att ladda mobilen eller andra enheter. Genom en app kan gästen enkelt hyra en powerbank från en laddstation och sätta sig vid bordet eller ta med sig den ut ur lokalen. När mobilen är fulladdad kan powerbanken lämnas tillbaka i vilken laddstation de vill. Att ha en station är gratis, kräver ingen personal och bara genom att ha en station syns kaféet i appen och bidrar till att fler gäster hittar dit.

POWERBANKSTATION I AFFÄRER OCH KÖPCENTRUM

Att ha en av Bricks laddningsstationer i en galleria, ett köpcentrum eller annan affärslokal bidrar till att kunden inte behöver lämna lokalen för att ladda mobilen. Bricks laddningslösning gör att kunden lugnt kan fortsätta shoppa, prata i telefonen eller skicka bilder till vänner. Att ha en av Bricks stationer i lokalen är gratis. Genom att skanna en QR-kod kan kunden plocka ut en powerbank, ladda sin iPhone, Android eller annan enhet och samtidigt fortsätta med sin plan för dagen. Powerbanken kan sen lämnas tillbaka i valfri laddstation.

Laddstation affär

LADDSTATION MED POWERBANKS FÖR MOBILLADDNING ÖVERALLT

Bricks laddningslösning passar alla miljöer där folk kan behöva ladda sin telefon. Brick powerbanks kommer utrustade med tre olika sorters kablar: iPhone, Android och Type-C, vilket gör att de kan ladda alla de vanligaste enheterna man kan ha med sig. En laddstation kan ha 6 till 48 slots för powerbanks att hyra och lämna tillbaka. I appen kan användaren se alla stationer och hur många powerbanks som finns tillgängliga i varje brickstation. Användaren kan bära med sig powerbanks och ladda telefonen oavsett var de befinner sig och vad de gör.  För mer info, kontakta oss här!