Brick på Festival

Bricks laddningsstationer med bärbara powerbanks är perfekta för festivaler, event och utställningar där gäster befinner sig på samma område under en längre tid.

Med Brick powerbanks kan användare plocka ut en powerbank, ladda mobilen i fickan eller väskan, och fortsätta ta bilder, ringa, smsa och posta på sociala medier. När mobilen är fulladdad kan de lämna tillbaka laddaren i vilken station de vill både på festival-, event- eller utställningsområdet och utanför.

Laddningslösing för festivaler

Brick har olika typer av stationer och kan erbjuda lösningar för specifika behov. Från små stationer som tar upp mindre yta än ett A4-papper till större stationer med plats för fler powerbanks och information i form av tryckt material eller skärmar.

En säkrare och roligare upplevelse

Brick står för leverans, underhåll och kundtjänst. Till skillnad från laddskåp ger bärbara powerbanks mer frihet och säkerhet,samtidigt som fler kan använda servicen på samma gång. Brick bidrar till att besökare stannar kvar längre, håller kontakten med varandra och fortsätter dela sin upplevelse med omvärlden.

Brick's large station with 48 powerbanks

Fördelar med Brick

Ökad säkerhet med en laddad telefon

Gäster kan dela sin upplevesle med vänner och stanna längre

Ta laddaren med dig och lämna tillbaka den när/var det passar

Laddstationer som passar alla typer av miljöer och event

Intresserad?

Kontakt